Studieteknik

Bra att ha de lugnt omkring sig. Gärna tända ljus och en stor kopp te.
Det kan vara bra att byta miljö ibland. Sitta hemma, på bibiloteket eller på något mysigt café.
De gäller att planera tiden och att sätta realistiska mål, så får man mer energi när man uppnår målen. 

Strunt som snurrar

Har försökt att plugga idag, men de har inte gått bra. Har lite för mycket runt om som måste ordnas, så tänkte ta tag i de ikväll och hoppas på att de går bättre att plugga imorgon. Skall verkligen bli skönt med en vecka hemma och ladda upp batterina igen. Känner att jag är i behov av motivation.

Vilket sammanträffande

Gjorde precis ett test på Facebook i väntan på mina kusiner, angående vart i Sverige man skall bo. Mitt resultat blev Uppsala. Haha, tur att man redan bor här då =)

Let's dance final

Är ju ett stort fan av Let's dance. Har sett alla säsonger och de är de enda programmet som jag vägrar missa.
Har ju skaffat mig en massa favoriter under åren och tänkte jag skulle visa dem.

Pasodoble - Rickard & Cecilia 2008
 
Quickstep - Laila & Tobias 2009

Showdans - Laila & Tobias 2009

Jive - Niclas & Jeanette 2009
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.867115

Samba - Tina & Tobias 2008 o Tobbe & Annika

Earth Hour

Igår vid 20.30 släkte jag ner hela vår korridor, ingen annan hemma vilket var bra då jag ville göra de.
Jag och Mysan hade precis lagat mat så vi tände en massa ljus och åt middag i ett ändå ljust kök. Dock var de inte många andra som släkte ner, men nu gjorde vi de iaf.

Stor frukost

Är fortfarande sjuk, men har iaf kunnat plugga en del idag. Dagen började med frukost:

och se på Let's dance. Får ju alltid se allt en dag senare då jag inte har någon TV. Riktigt bra final, hejade väl egentligen på Laila, deras shownummer går ju inte att beskriva, de var så bra.
Sen har jag suttit och läst "The Remains of the Day" som skall vara klar senast på onsdag. Helt okej, men väldigt svårläst: har kommit igen 45 sidor på kanske 4 timmar vilket inte är mycket.
Nu skall jag sätta igång musik och sen skall här städas. Mysan kommer ikväll och vi skall laga mat, dricka lite vin och ta en myskväll. Blir riktigt trevligt.


Tycker synd om mig själv

Gick en sväng på stan. Hittade inga jeans, köpte lite godis och honung. Så nu sitter man och dricker te med honung och äter lite godis. Kroppen gör ont så snart blir de nog sängen och läsa. Hoppas på att snart må bättre.

Sjukling

Vaknade upp tät i näsan och helt tjock i halsen, alltså gott och blivit förkyld för 4:e gången den här vintern. Så idag blir de ingen skola för mig. Hade bara ett seminarium så inte mycket man missar. Har inte tid att bli sjuk så jag tyckte de var bäst att vara hemma och kurera sig.
Tog en dusch nu på morgonen och skall snart äta frukost. Sen blir de plugg och en sväng på stan. Måste ha ett par jeans då alla mina par är trasiga. Fick 100 kr rabatt på H&M så då gäller de att passa på. Blir ingen träning idag heller pga att jag inte mår så bra, så den här veckans träning blev väldigt dåligt, minst sagt.
Nej nu vill magen ha frukost.

Inte världens bästa dag precis

Idag har verkligen inte varit en bra dag. Vädret har varit underbart men deär nog allt. Men men, livet har upp och ner gångar och de gäller bara att göra sitt bästa.
Jag och Katja gick och tog en fika, jag fick mina våfflor, och pluggade på Café 018.
Sitter nu med en skål kycklingsoppa och mackor framför mig. Ska se ett avsnitt av Brottskodförsvunnen sen blir de plugg.

Läser tills jag somnar

Blev en riktig lång lunch, var hemma 18. Men de var himla trevligt att prata av sig. Blir middag till helgen och från nästa vecka skall vi börja plugga ihop. Konstigt kanske, med tanke på att vi inte läser samma sak, men de är mer sällskap som skall sporra.
Lagade köttfärsbiffar med tzatsiki ikväll innan de blev sängen för att läsa. Ryggen blir mycket bättre när jag ligger i fosterställning, så den är jag numera expert på. Blir en himla massa äta när man pluggar intensivt för att hålla hjärnan igång. Nu blir de läsa igen, förhoppningsvis blir jag klar innan 00.

de där vädret

Väldigt konstigt väder idag. Sol ena stunden och nästa moln och lite snö som yrar.
Skall snart iväg och äta lunch med Mysan och sen blir de läsa läsa

Börja festa varje dag kanske?!?

Förstår inte att folk har ork att festa, speciellt inte på en måndag. Men men, de är deras business. Har bestämt mig för att försöka att inte bli arg och irriterad. Funderar dock starkt på att anmäla dom. Vet att man kan göra de då kusin Pontus korridor blev anmälda en gång när dom förde för mycket oväsen. Dock inte säker på vad koncekvenserna är.
Skolan idag med två föreläsningar. Jobbade sedan med grammatiken, börjar bli mycket som skall in. Sen var jag och handlade med kusinerna, är jätte kul att handla mat. Kom hem och skulle göra köttfärsbiffar med tzatsiki. Märkte att de inte finns en vitlökspress i köket och vad blir tzatsiki utan vitlök? Just de inte mycket, så de blev ugnspannkaka ikväll. Skall införskaffa en vitlökspress imorgon så blir de tzatsiki för fulla muggar imorgon.
Har legat och läst sedan 18.30, non-stop förutom några pauser. Måste ju stärka ut min för tillfället ömma rygg. Men nästa fredag blir de Ikea och inhandla en 120 säng =) Härligt, har alltid bara haft vanligt 90 säng så de skall bli gött

Börjar jag bli gammal?

Har varit en väldigt jobbig dag. Hade sjukt ont i ryggen och vänster arm när jag vaknade. Försvann mer och mer under dagen, iaf armen. Men nu har jag ist jätte ont i magen, hoppas de inte var något med kycklingen jag åt :S
Nu är de dags för sängen, skall läsa en del i boken som skall klart till på tisdag. Började idag, bra framförhållning som vanligt. Har inte orken att göra något nu. Behöver hem till ön och vila upp mig, bara 2 veckor imorgon tills jag åker, 1 hel vecka på Gotland =D

Åter en sömnlös natt?

Jahaja, jag är nog ingen person som skall bo i korridor helt enkelt. Blir irriterad på allt, förstår inte att de skall vara få j*vla svårt för vuxna människor att ta ansvar. Jag är yngst, men jag kan lugnt säga att jag är den som tar mest ansvar. Känner mig som en mamma ibland. Borde nog föröska se på andra lösningar, frågan är ju, man vill ju inte sitta med en hyra över sommaren, de slipper man ju nu. Vet inte hur jag skall göra. Varför detta kommer upp nu är för att jag de senaste 4 timmarna suttit och lyssnat på väldigt dålig musik, minst sagt, då killen i min korridor har fest, sitter med några kompisar i köket, jag hoppas bara till gud att dom skall ut snart. Kan man åtminstonne inte säga till innan man skall ha fest, eller är jag himla kräsen. Jag tycker iaf att man kan visa lite mer hänsyn mot andra, but hey, that's me!

Får man lov att gå ut och stänga av musiken? Kan säga att de börjar bli väldigt lockande

Fredag-lördag

Var och lämnade av Sara vid tåget vid 14. Var och fikade på Café Linné Hörnan, mycket gott men personalen var ju ingen hit.
Jobbade igår igen och sen tog jag och Sara en öl på Bettys pub innan de blev Max och sedan hem och sova. Jätte kul att träffa vännen igen=) Blev bara en snabbvisit den här gången, nästa gång blir de förhoppningsvis längre =D Men vi syns ju snart, åker ju hem den 6:e. Bokade om resan för andra gången igår. Kommer nu att vara hemma en hel vecka, underbart =)
Nej nu skall jag läsa en tidning sen blir de nog ner i affären och handla godis, förhoppningsvis plugga lite och sedan se på Let's Dance från igår.

=(

Blev ingen träning ikväll, ryggen gör alldeles för ont. Får hoppas på att jag klarar att servera imorgon. Har iaf lyckats hitta en inställning på skrivbordsstolen som gör att jag iaf inte börjar gråta =(
Imorgon blir de skola, sedan äta lunch med seminariegruppen och sedan skall jag servera vid 16. PÅ kvällen kommer Sara och då skall vi gå ut och ta några öl.

Träning

Var på Step 1 igår. Riktigt roligt, men sjukt jobbigt. Tycker inte brädan är så hög, men jag kan säga att i slutet av passet är de himla jobbigt att komma upp på brädan. Men kommer absolut gå igen, ger bra träning för hela kroppen.
Ikväll blir de Core Bosu. Inte riktigt säker på vad de är, men enligt Therese så skall de vara rätt roligt. Hoppas att de går. Har sjukt ont i ryggen och börjar göra lite ont i knäet igen. Hoppas de inte är något allvarligt.

Ja, de är nog vår =)

Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är på ett underbart humör. Har hunnit plugga lite och nu skall jag snart iväg till skolan. Även hunnit prata 25 minuter med min kära bror och såg även till att han kom upp ur sängen idag på hans lediga dag =)
Nej nu är de snart ut i de fina vädret =D

Vår?

Uppe vid 8 i morse. Har ätit frukost och sitter nu vid skrivbordet framför fönstret och pluggar innan jag skall iväg till skolan om en timme. Underbart med solen utanför fönstret, hoppas hoppas att de är våren som är här nu, skulle vara så skönt om man snart jag plocka fram vårskor och vårjacka =)

Bästa kvällen på länge



Har haft en underbar kväll. Gick på bio själv och såg "He's just not that into you", som har fått den konstiga översättningen "Dumpa honom". Den var bra och definitivt värd att se.
Gick hem med ett stort leende på läpparna. Skönt att komma iväg och göra något annat själv ibland =)

Spinning =S

Blev inget skivstångspass. Tränaren hade problem med ryggen så vi fick testa spinning ist. Jag som inte tycker om att cykla, helt perfekt, haha... Men men, tog mig igenom de, har relativt ont i kroppen nu. Men kul att testa, men nog inget jag kommer göra igen.
Tagit de lugnt, börja planera vad som skall bakas innan födelsedagen och lite smått. Snart blir de plugg, innan de blir bio ikväll =)

Skivstång

Skall snart iväg på träning, Skivstång. Kul att testa något nytt, men däremot har jag sjukt ont i ryggen så vi får se. Kroppen känns inte helt hundra, vet inte vad de beror på. Rädd för att de är sängen som inte är tillräckligt bra. Min rygg är ju inte helt okej från början.
Får se hur de går när jag kommer hem.


Hemtenta

Precis skickat iväg hemtentan i Engelska grammatik och översättning. Ingen aning om hur de kommer gå, två frågor jag inte förstod alls vad han menade. Känns som mycket var sånt som vi inte tagit upp. Står nog fast på att språk inte är så bra att läsa på distans. Iaf inte sån här, grammatik, då de ofta är mycket man skulle vilja diskutera. Jaja, ingen kurs jag måste ha så de får gå som de vill.
Skall möta upp Pontus om 6 minuter, så nu är de lite brådis. Handla och sen ut till Lund och tvätta. Man har allt en himla snäll släkt =)

Måndag

Då har man snart varit uppe i 2 timmar. Skall gå om 10 minuter, först föreläsning i litteratur och sen seminarie i tal, då skall vi diskutera olika artiklar. Jag valde mordet på Engla förra året. Svårt att hitta en artikel som hade med de jag ville, men nu på morgonen lyckades jag så nu hoppas jag på att de blir bra och att jag inte börjar gråta. Risken finns då jag blir rörd av att läsa om detta, skall nog inte vara några problem för mig att diskuttera detta.
Sedan blir de hem och hemtenta från i höstas som hittills har krockat med annat, samtidigt blir de lunch. Sen skall jag iväg och handla med Pontus och Jakob. Förhoppningsvis skall jag kunna åka ut till Lund och tvätta ikväll. Fullt upp idag, men de blir härligt.

Puuh

Sitter framför datorn och försöker plugga. Huvudet hänger inte riktigt med, vart kanske för mycket igår... så blir de ibland. Men riktigt kul och man träffade verkligen trevliga människor.
Skall hålla en mindre diskussion imorgon om en artikel i skolan. Tänkte ta en artikel från Engla mordet. Kommer aldrig glömma den tiden. Jag hade precis börjat på turistbyrån. Varje morgon gick jag in och läste på Aftonbladet och höll resterande personal uppdaterad även under resten av dagen. Ibland hade vi en diskussion på morgonen och fick ibland stoppa oss när vi blev för upprörda. Förstår verkligen inte hur någon människa kan göra så och sen står han och påstår att Engla sparkade honom och han blev arg och de var därför de hände. Känns som en dålig undanflykt. Känns inte som om en 10 årig tjej skulle sparka en vilt främmande människa utan anledning. Jaja, måste hitta en bra artikel som har med de jag vill ta upp. Hoppas bara vi inte måste ta med artikeln till skolan. Orkar inte skriva ut den, men de återstår att se. Nästa vecka bjudar på mycket läsa i skönlitteraturen och en del grammatikplugg. På fredag skall jag servera på Gotlands igen, dock blir de lugnare då kan jag lova. Runt 22 tiden kommer Sara till Uppsala=) Skall bli redigt kul, har ju inte träffat någon hemifrån på snart 2 månader vilket känns väldigt konstigt. Börjar få hemlängtan nu. Men sen är de ju faktistk bara 3 veckor och 3 dagar till jag skall åka hem, 8-13 april, härligt =)  
Gjorde himla god blomkål och broccolimos förut med hemagjorda köttbullar till, mumma. Den dagen jag köper/bygger eget, då skall mycket yta få gå till köket.
Nej nu skall jag ta tag i pluggandet.

Servering på Gotlands Nation

Var jätte kul igår. De brukar gå som bäst när man inte har så höga förväntningar.
Gick jätte bra att servera, kommer ihåg mer än väntat från min kurs på gymnasiet. Först var de uppdukning av borden, rätt kul att de hur de blir =) Fint som tusan.
Sedan var de förrätt och snapsar. Huvudrätt och vin och sedan kaffe, dessert och avec. Fick även vi äta och maten, riktigt mumsigt; gravad lax med kavring till förrätt, huvudrätt var lamm med rotfrukter och efterrätt hallonmousse med choklad.
Efter vi var klara satt vi och drack vin och jag kom inte hem förrens kl 4. Så idag är man väldigt trött och sliten. MEn hade en riktigt trevlig kväll.

På väg

Sitter färdigombytt, skall snart gå. Börjar bli riktigt nervös, tänker på allt som kan gå fel; jag ramlar, tappar maten i någons knä, ger fel mat till fel person, krockar med annan i personalen. Hu de finns så mycket, men de är väl bara att hoppas på de bästa så skall de nog lösa sig. Jag menar dom tar max 170 personer på en sittning och de är faktiskt inte jätte mycket. Jaja, de lär visa sig.

Servering =S

Har nu ätit frukost och hunnit se Let's dance från igår kväll. Har ju ingen tv så man får ju se allt en dag efter.
Har en konstig känsla i magen idag, gissar på att de för att jag skall iväg och servera på nation ikväll. Ångar lite smått att jag tog på mig de. Känner inte alls för att göra de, men de går lite upp och ner, lite då och då känns de som de kommer bli roligt. Jaja, inte mycket att göra åt, har inget annat val än att gå dit.

Kvällen

Har precis ätit smarrig bakad potatis, mumma =) Och till de drack jag vatten smaksatt med gurka. Vattnet här är inge vidare, men med gurka, citron, apelsin eller lingon blir de mycket godare.
Sitter och ser på Aladdin, helt insnöad på Disney filmer nu. DOm är ju faktiskt rätt bra, haha, trots man snart är 21.

Gjorde även lite grammatik, trodde aldrig jag skulle säga så här, men grammatik är rätt kul. Tro de eller ej, men man förstår mer av språket, dock är de många regler som skall in. De värsta jag vet inom grammatik är när dom säger de här är regeln, MEN med några undantag.

Trist dag

Sitter hemma och gör ingenting. Trist. Hade hellre varit ute och gjort något kul, men så blir de inte alltid.
Skall försöka rensa lite på rummet, så kanske man snart kan lägga upp lite bilder på rummet.
Skall snart börja laga mat också och sen kanske se en film eller läsa bok, får se vad de blir. Har ju varit rätt lat hittills så de blir väl att ta tag i dom 8 böckerna som ännu skall läsas.

I helgen blir de servering på Gotlands Nation. Börjar ångra lite att jag gick med på att göra de, men men, de är ju bara två gånger så ed skall jag väl klara av.


Tea



Sitter framför datorn med en kopp Kränku Vanilj Te, riktigt gott. Håller på med min uppsats om Euro, en argumentations uppsats. Skall argumentera för eller emot Euro och de var faktiskt inte helt lätt. Men de är bara att köra.

Walt Disney

Finns inget bättre än Disney Klassikerna. Kan lova att de blir de här som mina barn kommer få se på när de är dags.

     
     
    
   

Full dag

Har varit en dag full med saker. Gick upp vid 8 och kollade mailen och pluggade lite. Sedan var de skolan till 10.15, en lektion som dessvärre blev inställd. Så gick hem en stund innan de bar iväg till gymet för ett pass. Sedan hem och äta väldigt sen lunch och vid 15.15 var jag på en information på Universitetet om att starta eget företag. Är mer sugen än någonsin, så nu är de bara att börja jobba.
Nej nu är de dags att laga kvällsmat =)

Dåligt humör

Jaha, nu var klockan redan 23 och de är dags att sova. Blev på jätte dåligt humör när jag vaknade och de snöade ute. Har nästan snöat ovanbrutet hela dagen, vilket har lett till att jag inte har fått så mycket gjort i skolväg som jag hoppats. Däremot har jag packat upp en hel del och de börjar nu se ut som om de bor någon i rummet, vilket är positivt. I helgen kommer Mysan och Jakob hit och skall titta, så då är de bäst att de är fint då.

Go natt

Gb Glace - Solero

   

GB glass bästa glassar är enligt mig Solero. Här över är Orange Fresh, Peach & Yoghurt, Red Fruits och Exotic.
Alla är supergoda, men tyvärr finns dom inte kvar i sortimentet =( De har kommit ut en ny sort Berry Berry. Måste snart testas =)

Utan vatten

Gick upp imorse vid 8.30 Skulle tvätta av mig, finns inget vatten i kranen och de har fortfarande inte kommit tillbaka. Mysan ringde nyss och dom har heller inget vatten. Toppen verkligen, jag som behöver duscha, hoppas de kommer tillbaka snart.

Bittra jag

Kom precis hem från Mysan. Har suttit där några timmar och pratat med henne och Jakob. Jätte trevligt som vanligt. Kommer hem och inser att festen som började vid 18 fortfarande håller på. Dom är på bottenvåningen och jag på 3:e, men likförbanat kan jag nästan sjunga med i låtarna så högt låter de upp hit. Så de blir väl att plugga i mp3:n och lägga sig och sova. Imorgon blir de att packa upp, bestämma mig för vad som skall inhandlas på Ikea på måndag och sedan skall jag fortsätta meduppsatsen, och förhoppnignsvis hinna med en massa andra småsaker som skall göras. Blev en liten mellanlandning idag efter 2 veckor tentaplugg. Men får hoppas jag är mer effektiv imorgon.

Typiskt, nu verkar de som om festen har kommit in i min korridor. Härligt... vad tänker folk med?!? Pratar högt som tusan. Klockan är två på natten, alla är inte vakna. Varför har folk ingen respekt? Börjar bli lite bitter av mig känner jag.

Beck

Har fastnat för Beck. Enligt mig några av dom bästa svenska filmerna.

Tentafest

Igår var de kultur tenta. Gick bättre än förväntat så de känns positivt. Efter tentan gick jag till mitt rum och Göran och Pontus hjälpte mig att bära upp alla möbler. Så nu har man flyttat in, fortfarande väldigt tomt och de ekar. Men på måndag blir de en tur till IKEA för att köpa lite inredning =)
Sedan var jag och Mysan och åt lunch på Värmlands. Dom har riktigt god lunch där och de är himla mysigt att sitta där. Alltid lika trevligt att träffa Mysan och prata om allt och ingenting.
Vid halv sju mötte jag upp Sandra, Helena, Therese, Emelie, Erika och Frida på Orvars. Vi åt mat och drack öl/cider. Farligt med 19 kr ölen och 24 kr cidern. Satt och pratade till halv ett om allt och ingenting. Men vi blev  nog väldigt öppna, haha...
Kom hem, insåg att jag glömt bädda, vilket inte är de lättaste när man är lite drucken. Mötte även en 3:e person i korridoren. Väldigt spontan och verkligen trevlig, så nu är de bara en kvar att träffa.Gick sedan och la mig i sängen, som än sålänge ligger direkt på golvet.
Vaknade vid halv fem imorse av att några på våningen under hade efterfest med väldigt hög musik. Gissa om jag var förbannad, men vad skall man göra. Strax efter fem slöt dom tillslut och jag kunde somna om. Mig skall man inte leka med när de gäller sånt...

Packa pappas kappsäck

Jaha nu har hela dagen gått. Imorgon är de tenta. Börjar känna mig mer nervös nu. Vill verkligen att de skall gå vägen, vill ha kursen avslutad så man slipper tänka på den något mer. Känner ju på mig att de blir omtenta på den andra, och jag vill verkligen inte ha två släppande. Skall se på Sveriges värsta bilförare nu och packa ihop alla mina saker. Imorgon efter tentan kommer Göran in med mina saker, så då blir man stadsbo igen. Känns skönt, tycker bara inte riktigt om de där med att flytta. Så mycket som skall packas ner och upp, saker skall hittas, etc. De är verkligen inte min grej, men men, de löser sig väl de med. Nu skall packas, kolla lite mer på tentan, läsa bok och sedan sova. Klockan 9.00 imorgon börjar de...

Är de verkligen möjligt?

Jag trodde verkligen inte att jag skulle säga detta. Som jag har våndats. Trodde verkligen inte det, men...
Sitter och pluggar till Kultur provet imorgon, och de är faktiskt INTRESSANT! Tro de eller ej, jag som inte alls är intresserad av historia, tycker faktiskt att de här att rätt kul. Synd bara att de inte kom direkt i början av kursen utan i slutet. Kanske helt enkelt är så att enda anledningen till att jag tycker de är kul att för att kursen är över efter tentan. Hmm, ja så kan de ju vara...

25 år

Pappa har nu jobbat 25 år på Visby Cementvaru AB. Tänk er 25 år, jag fyller snart 21. De är lång tid. Men jag kan verkligen längta till att jag är färdigutbildad, och får hitta mitt drömjobb och sedan jobba där länge.
Pappa fick ju en guldklocka, ingraverad Rune Karlsson, 25 år, Visby Cementvaru. De ni och pappa som inte använder klocka så ofta längre. Himla fint blir de nog.
Nej nu blir de tillbaka till plugget. Sitter med en kopp te med honung framför mig. Halsen har nämligen besämt sig för att börja krångla :(


Ramlösa

Var ju som jag tidigare skrev hos kusin Jakob igår kväll. Fick sms om att han bjöd på tårta för att han fyller år. OCh de visade sig att tårta på studentspråk betyder "tårta, alkohol och utgång". Dumt av mig att inte veta de. Dock blev de bara ett glas vin för min del och 22.35 bussen hem.

När man sitter och pluggar så brukar man oftast bli väldigt sugen på olika godsaker. Jag brukar bli hima sugen på Ramlösa, och de är ju inte onyttigt på något sätt så de är bara att dricka allt man kan. Ett litet problem bara, jag glömde och köpa hem. Typiskt, får hoppas jag klarar mig imorgon utan.


Tentaplugg

Varit i skolan idag och kollat inför tentan med seminariegruppen. De känns relativt bra inför tentan nu, två frågor jag är lite osäker på. Skall skriva nyckelorden och uppsatsen ikväll. Förhoppningsvis kommer jag isäg tidigt då jag börjar känns mig väldigt sliten nu. Sitter med chokladmousse framför mig. Inte alls bra då de bara är onsdag, men men. Måste få energi till att plugga. Blir andra bullar när jag flyttar in till stan på fredag. Jepp fredag efter tentan går flyttlasset =)

Jakob 22 år

Sitter och har tråkigt framför datorn. Skall försöka göra klart uppsatsen, rätt bra med tanke på att den skall vara klar imorgon. Sen har jag ju tenta på fredag så de är fullt upp just nu. Hade sista seminariet idag i kulturen innan tentan och nu känner jag mig rätt lugn på vad som förväntas av mig.
Ikväll blir de in till stan och äta tårta hos kusin Jakob som fyller år idag, Grattis, grattis!
Var och hämtade nyckeln igår till rummet och på fredag efter tentan skall jag och Göran bära upp alla saker. Blir skönt att tentaplugga nästan utan avbrott av flyttbestyr. Men skall bli riktigt skönt att flytta in. Trivs bra här ute, de enda är att man förlorar så mycket tid på att pendla. Så de blir nog toppen. Nej nu skall jag plugga så jag kan åka och äta tårta sen =)

Snälla solen kom tillbaka

Har pluggat mycket hela dagen, men så fort solen försvann så försvann även min ork att plugga. Väldigt surt då jag hade mycket som skulle göras idag. Största problemet är vad jag skall skriva om i min uppsats som skall in på onsdag, men helst vara klar på tisdag. Har en paus nu och hoppas att jag kommer igång snart.

Solen är tillbaka

Det fina vädret är tillbaka =) Känner verkligen hur energin kommer när solen tittar fram. Skall snart ta mig ut och gå 1 timme. Sedan blir de plugg för hela slanten idag. Ny tenta på fredag, känns redan nu lite nervöst för jag tror att den kommer vara rätt svår. Men men, inte hålla på så. Bara tro på de bästa så skall det nog lösa sig.

Förresten imorgon får jag nyckeln =D

RSS 2.0