Godingar från Gotlandsresan...

Hampus "Eftersom jag är kung får jag två röster och eftersom du är vice får du en extra" Men hallå, blir de inte lika många eller?!

Charlotte och Sara sitter och diskuterar angående att om barn går före dom börjar krypa så är de något fel med deras inlärning eller något och Charlotte sa att hon gjorde de men hon klarade sig bra ändå. Och då kom min enormt smarta kommentar: "Men Julia då måste du ju ha börjat springa på direkten". Jag vet jag är snäll:P

I lördags skrev man först högskoleprovet. Funderar på att kolla på svaren på internet... Eller kan jag hålla mig i fyra veckor?!?
Sedan bar de av till Hemse för att se på hockey då A-laget spelade. Sedan åt vi pizza och jag hann även med att tappa min plånbok med 1000 kr i. Tack snälla Thomas för att du hittade den!
Stressad sedan vidare till stan och där blev de Borgen och Pumpbolaget. Så enormt kul, vilken kväll!

En helg på Gotland


Ja då var helgen över. Gick så fort. Nu bär de snart av till Oslo igen.
I helgen har jag hunnit med ett besök på akuten, högskoleprov, hockey, Pumpbolaget på Borgen och firat lillebrors födelsedag. Men nu bär de av tillbaka:(
I nättras på väg till bilen fick man se en polisjakt. Någon som körde i innerstan och fick två polisbilar efter sig, haha får skylla sig själv om man är så dum. Hoppas dom fick tag i föraren.
Och inte blev man sjukskriven heller, nix för dom har ingen annan som kan jobba så dom struntar tydligen i att jag har jätte ont och inte kan göra något. Men vill dom betala mig 120 nok i timmen för att nästan inte göra något så får dom skylla sig själva....

 Nyvaket födelsedagsbarn. Grattis på födelsedagen brorsan!

Gotland igen



Ja nu är man tillbaka på ön igen, efter ännu en lång resa. Leo var jätte duktig hela vägen, klagade mer själv emellanåt.
 Julia tar igen sig på båten hem

Kom hem med båten idag vid kvart över två. Pappa och jag var och fixade lite ärenden, hämtade bland annat ut balbilder hos fotografen, blev jätte fina. Sedan bar de av hem. Men de blev inte stor stund hemma då de blev en sväng in till akuten, för att jag hade problem med ena örat. Men, de är ju lika bra att ta allt på en gång... Eller?!
Har blivit en hel del den här veckan. Är så glad att Sara och Leo har varit hos mig och stöttat mig. Hade varit så mycket jobbigare utan ditt stöd vännen.
Ja veckan gick ju inte precis som planerat. En kass start och sen fortsatte de bara....

Förstår inte hur du kan vara så enormt .... jag hittar inte ens ord för att beskriva vad jag känner. Vem kan ge upp en sån otrolig underbar liten kille?! Förstår inte vad du tänker med och försök inte att komma och reparera allt senare. Dom betyder allt för mig och du kommer inte få skada dem så länge jag lever..

Besøk, ovæntad sovmorgon och skada

Den hær veckan har Sara och Leo varit på besøk. Vart en jætte mysig vecka. Har gått en hel del och vissa har fått lite skoskav. Vi har varit  och sett på slottet, Aker brygge, shoppat lite och Sara och Leo har varit  i lekparken vid Vigelandsparken.
Ikvæll børjar andra resan hem. Dagen kunde dick ha børjat bættre. Vaknar och tycker de ær konstigt att klockan inte ringt æn. SLår på mobilen och de visar sig att klockan ær 7.25 och jag børjar jobba 7.30! Smått panik, men jag har fock aldrig kommit så snabbt till jobbet. Synd bara att de var den enda dagen på 2 månader som Ann-Christine inte børjade tidigt. Så de blev en taxiresa till jobbet idag. Kostade dock bara 87 nok, då taxichaufføren hørde mitt samtal med pappa i bilen om att jag var førsenad. Så han stængde av taxametern i korsningen innan jobbet.
Sedan blev de en stressig morgon och så tyckte man ju att de skulle vara nog, men icke. Skulle øppna en matkartong och lyckas skæra mig rætt øver hela tummen med en tapetseringskniv. Værldens sår och cefen ringdes in och sedan blev de en svæng till legesvakten. En timme senare och med fyra stygn i tummen kom man tillbaka till jobbet. Då lækaren inte var riktigt sæker på om min stelkrampsspruta fortfarande høll, så fick jag en påfyllning. Tack før den, som om de inte ræckte med sprutor.
Så nu får vi se hur de går på hemresan med all packning. Sara har lovat att jag ska få køra barnvagnen och hon tar all packning....
Sedan ska man ju hjælpa Josefin att flytta till Oslo på søndag. Men nu blir de kanske lite svårt. Men de ska nog løsa sig.
Jaja, får se hur de går att jobba næsta vecka. Lækaren snackade om två veckors sjukskrivning.... 

 Leo framför slottet

 Sara o Leo vid Aker Brygge

 Leo testar Pierlos skidpjäxor

Hur kunde jag ha så fel...?

Yeah, yeah, yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah
Ooh yeah

It's over and done
But the heartache lives on inside
And who is the on you're clinging to
Instead of me tonight

And where are you now
Now that I need you
Tears on my pillow
Wherever you go, go
I'll cry me a river
That leads to your ocean
You'll never see me fall apart
In the words of a broken heart

It's just emotions, taking me over
Caught up in sorrow, lost in the song
But if you don't come back, come home to me darling
Don't you know, there's nobody left in this world to hold me tight
(Don't you know) there's nobody left in this world to kiss goodnight

I'm there at your side
A part of all the things you are
But you have a part of someone else
You gotta go find your shining star

And where are you now
Now that I need you
Tears on my pillow
Wherever you go, go
I'll cry me a river
That leads to your ocean
You'll never see me fall apart
In the words of a broken heart

It's just emotions, taking me over
Caught up in sorrow, lost in the song
But if you don't come back, come home to me darling
Don't you know, there's nobody left in this world to hold me tight
(Don't you know) there's nobody left in this world to kiss goodnight

Goodnight




"What we remember is what touches our hearts"

Inte visste jag att jag kunde ta så enormt fel, att jag kunde hoppas på något som visade sig att de inte alls fanns.

Nu är dom äntligen här:D

image59

Igår kväll var man och hämtade dom vid stationen. Nu är Sara och Leo i Oslo. Kommer blir en så enormt rolig vecka. Idag har vi gått till Aker Brygge och så var vi och köpte Sofies stövlar som hon så gärna ville ha, så nu blir de att kånka;). På vägen hem fick jag leka guide då några tjejer ville veta hur man tar sig till Gabels gate och vilken tur dom har eftersom att jag bor på den gatan. Kul att man iaf hittar hem :S
Imorgon kväll blir de restaurang och sedan får vi se vad veckan har att bjuda på. Kommer bilder från våra upptåg.

Saknar familjen där hemma. Var jätte kul att ha dig här brorsan!

Sightseeing med brorsan

Igår kväll var vi och såg The Bourne Ultimatum på Colosseum. Var faktiskt rätt bra och stor biograf, tänk er ett mellanting mellan vanlig bio och Cosmonova.

Idag vart de sightseeing för hela slanten. Hann med både Frognerparken, Holmenkollen, Slottet, Nationalteatern och Aker Brygge.
 Kalle var lite skeptisk till statyerna i Frognerparken



 Efterlängtad bild av en av statyerna....

 Nationalteatern

 Kalle framför slottet   Vid Aker Brygge

 Högst uppe i hopptorner vid Holmenkollen

 Detta är då backen, bara att ge sig av då......

Kl. 21 ska vi hämta Leo och Sara vid tåget, men först blir de att vila, äta godis och se på film.
Men allra först kommer lite mer norska ord:
mye - mycket
saus - sås
theatre - teater
syv - 7
billet - biljett
vei - väg
vann - vatten
kvittering - kvitto
gutt - kille
unnskylde - ursäkta
stasjon - station
plass - plats
liker - tycka om
kjokken - kök
kino - bio
vanskelig - svår
salat - sallad
gulerott - morot

Shopping med brodern

Idag blev de en lång shoppingrunda och lägenhetstittande. Josefin har nu fått en lägenhet och den 28 åker hon med mig tillbaka till Oslo.
Ikväll blir de bio med brorsan, men först ska man vila dom ömma fötterna.


Ännu en fortsättning på mitt norska lexikon.

telle - räkna
avis - tidning
flink
vaske opp - diska
vaske - tvätta
like - tycka om
liker ikke - tycker inte om
huske - minnas, komma ihåg
peis - öppen spis
åpen - öppen
begynnelse - början
rart
rolig - lugn
morsomt, artigt - roligt
kosligt - mysigt
kylling - kyckling

Truth

"There are 6,6 billions of people in the world, but sometimes you only need one"

(Taget från en väldigt smart person:D )

Lillebror i Oslo

Ja, då har man fått besök då. Var och hämtade Kalle i morse kl. 6 vid bussen. Sen har man jobbat och sen gick vi en snabb sväng på stan och nu har vi precis ätit mat och ser på film. Blir en lugn hemmakväll då vi sovit lite bpda två inatt. Men imorgon blir de full fart, med shopping och sedan bio.
Brorsan hittade vägen till jobbet så nu vet han hur de ser ut där och sen blev de en snabb sväng införbi Fromagerie för att hälsa på min chef.
Får väl se vad helgen har att bjuda på och på söndag kommer Sara o Leo. Ska bli så enormt roligt att träffa dom igen:D


Dåligt vann, snäll byggarbetare, chokladprovning, fotboll & skräpkastning

Idag har varit en händelsefull dag. Började med att jag kom till jobbet och de första jag får höra är att man inte ska dricka kranvattnet i hela Oslo för att de har blivit förgiftat av parasiter. Jaja, har aldrig sett de säljas så mycket vatten på en dag...
Sen har vi en svensk byggarbetare som är stammis på Gastro. Han är inne två gånger per dag och vi börjar nu få in rutinen på vad han vill ha. Han åker hem över helgerna då han bor i västra Sverige och bara har 3 timmars bilfärd. Han har nu erbjudit sig att köpa med sig mat från Sverige till mig och Emma om vi behöver de. Borde finnas fler sånna snälla människor som ställer upp för andra.
Idag fick vi prova en massa ny choklad som vi ska ha i affæren. Jag och EMma var vældigt nøjda. Sjukt god choklad! Vad sæger man, ibland ælskar jag mitt jobb;)
Planen var att ta en lugn hemma kväll och förbereda för att brodern kommer. Men så blev de ikke. Blev istället att gå till en uteservering med Julia och kusinen och se på fotboll. Tyvärr så blev de ju bara oavgjort och pga av statyer, pelare och människor såg man ju inte så stora delar av matchen.
Kvällen avslutades med hembakade scones och sedan en mindre kriminell handlig.... Har rensat ut en massa möbler i vardagsrummet och nu var de dags att bli av med de. Dom håkker på och bygger utanför huset och har då ställt upp en stor container och den var enormt bra att slänga skräp i:P


Sjukdomens tid

Lillebror har varit sjuk ett tag nu och senast igår så var hans resa hit nu i helgen i fara. Men nu har han äntligen blivit bättre och på fredag morgon blir de att hämta upp honom vid bussen. KOmmer bli en super kul helg och sen på söndag kommer Sara och Leo, och då blir de livat:P
Fick reda på idag att farmor ligger på sjukhus igen:( Önskar så att jag kunde vara där hos henne. Du betyder jätte mycket för mig farmor! Jag hoppas du snart blir bättre igen, så syns vi när jag kommer till ön.
Är ju inte så länge kvar nu. ÅKer med Sara o Leo nästa torsdag kväll. Ska bli skönt att komma hem igen.

Allt förändras

Vem kunde veta att allt kunde förändras så fort?
För bara sex månader, precis innan studenten ville jag inget annat än att komma från ön, åka ut och se världen och arbeta, kanske läsa några små kurser, men inte börja plugga på universitet på flera år. Så, så blev de, jobbade hela sommaren och sen bar de av till Oslo. Men efter en månad hade jag fått nog och jag sa upp både lägenhet och jobb och ska nu flytta tillbaka till Gotland igen. Och vill ni veta något som är ännu konstigare?! Jag funderar på att börja plugga igen nästa höst.
Att komma hemifrån ett tag får en att öppna ögonen. Men de gör också saker väldigt komplicerade. Man försöker vara stark och klara av allt. Jag fixade de inte den här gången, men vågade iaf försöka och även erkänna att de inte var min sak. Jag hoppas att alla kan förstå, trots att jag tror att de är svårt om man inte avrit i den här situationen själv. Att allt kan förändras så fort gör en väldigt förvirrad och jag vet inte alls vad jag vill eller bad jag känner längre. Men jag hoppas att jag en dag kommer göra de och jag gör mina val av min egen vilja, för att de är vad JAG vill göra och inget annat.

De är kanske sant som dom säger. Man förstår inte vad man har förrän man har förlorat de.

I'm All Out of Love

I'm lying alone with my head on the phone
Thinking of you till it hurts
I know you hurt too but what else can we do
Tormented and torn apart
I wish I could carry your smile and my heart
For times when my life feels so low
It would make me believe what tomorrow could bring
When today doesn't really know, doesn't really know

Chorus:
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I want you to come back and carry me home
Away from this long lonely nights
I'm reaching for you, are you feeling it too
Does the feeling seem oh so right
And what would you say if I called on you now
And said that I can't hold on
There's no easy way, it gets harder each day
Please love me or I'll be gone, I'll be gone

Chorus:
I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

Oh, what are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?
What are you thinking of?

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I'm all out of love, I'm so lost without you
I know you were right believing for so long
I'm all out of love, what am I without you
I can't be too late to say that I was so wrong

I can't be too late to say that I was so wrong


Salsafestival

Igår var de meningen att jag och Julia skulle möta upp Pierlo på en engelskpub för att se rugby. Julia kom hem till mig och vid hade en liten "förfest" och invigde Addes shotglas som jag fick med mig. Tack Adde! 
Vi kom iväg "lite" sent och missade mer än första halvlek.  När vi kom fram till puben var de fullt och vi kom inte in. Vi kunde dock följa matchen med uppdateringar från vakten. Tyvärr så förlorade Frankrike:( och när Pierlo kom ut var han lite nere, stackarn, de var ju så nära.
Efter detta följde vi med Angelique på salsafestival. Det var rätt kul, dock var både jag och Julia enormt trötta och vi gick hem kl. 1.


Idag blir de att gå på visning åt Josefin, får hoppas att de går bra.

Gabels gate 11

Nu kommer dom efterfrågade bilderna på lägenheten jag bor i. Eller, pappa ville iaf se dem, så nu kommer de.

 Min fåtölj

     Min garderob och egen inhandlade hylla (har satt ihop den hjälp:), stolt)

 Datorbordet vid fönstret, med den fina utsikten ut över bakgården

 Stegen upp til min loftsäng

  Utsikten från loftsängen

  Köket

 Vardagsrummet

 Hallen

 Gången från hallen

Filmkväll

Igår efter jobbet gick jag och mötte Julia och vi var och handlade lite billig frukt, tro de eller ej men de finns att få tag i här. Sedan gick vi hem till min lägenhet och åt mat och sedan blev de en lugn filmkväll med chips och läsk som vi ansåg att vi hade förtjänat efter en veckas hårt arbete. Vi såg den relativt nya filmen "Knocked up", en komedi som faktiskt var helt okej.
Julia jobbar ju även lördagar så de blir väl ett besök dit idag för en kopp varm sjokolade med krem. Med lite tur får man sällskap av Lisa och Pierlo.
Ikväll är vi bjudna att följa med och se Frankrike - England spela rugby. Får se hur de blir, rugby är inte riktigt min sport, men kanske följer med för sällskapets skull. Känner väl att jag egentligen borde vila, då ryggen börjar säga ifrån rejält, :( Måste ju vara pigg när lillebror kommer nästa vecka:D
Men först blir de att plugga lite, är ju bara två veckor tills jag ska skriva högskoleprovet. KOmmer nog inte att gå bra, och som någon sa till mig, "varför betala för att bli dumförklarad, de blir jag iaf". Får väl se om de var värt 350 kronor, haha. Jaja, blir vl en upplevelse iaf.

Några nya ord till mitt norsklexikon:
spørre - fråga
papir - papper
syltetøy - sylt
anbefalla - föreslå
leilighet - lägenhet
synes - tycka
rart
mye - mycket
eske - låda

Många känslor i rörelse

Kom precis hem från Julia. Har varit där och ätit middag. Julia skulle bjuda tillbaka, men de blev mest jag som lagade mat. Men men.... är rätt van vid de så. Sen blev de lite kortspel och energidryck så får väl se hur de går med att sova i natt. Fick ju en hel del att tänka på också, så risken finns väl att man inte sover en blund... :'(

Men men, när jag kom hem till lägenheten hade fransmännen redan åkt och lämnat efter sig en trevlig överraskning till mig och Angelique. Hennes säng hade dom vält upp och stegen upp till min loftsäng hade dom på något konstigt sätt lagt upp i min säng. Ingen aning hur dom lyckades, dom är så enormt korta. Jag och Angelique fick hjälpas åt för att få ner den igen. Kul att man kan roa någon iaf. De är ju en sak man lyckas med rätt ofta på jobbet dock.
Idag kom de in en man i affären och skulle handla av mig. Han pratade konstigt och vi förstod kanske hälften av vad den andra sa. Han undrade om jag var från västra eller östra delen. av Norge. Jag sa att jag var ifrån Sverige och han undrade från vilken del och jag sa Gotland. Då fick jag till svar: 
"Ni har en konstigt dialekt, jag førstår inte vad du säger".

Fick en leverans av kylling idag och jag prismärkte dom och skulle sedan lägga ut den i disken. Då jag inte var sæker på vart den skulle ligga så frågade jag chefen om den skulle ligga bredvid kyllingfilèen och då fick jag till svar: "Nej, den ska ligga upp på apelsinerna." Ja, ja visst eller hur. Och då sa han, "jag skulle bara kolla hur blond du egentligen är."

"De e lugnt." Tydligen ett uttryck som inte finns i Norge. Butikschefens fru som också jobbar i affären, tycker att de är ett väldigt roligt uttryck som har blivit väl använt i butiken. Hon säger själv att hon brukar gå och tänka på de hemma och le och hon har själv börjat använda de en hel del. Men som sagt, glad att man kan roa någon och att någon uppskattar en.

Har bestämt mig för att skriva en liten norsk parlör för alla där hemma som ska komma och hälsa på och för alla er som komemr att umgås med mig när jag flyttar hem så att ni fortfarande kan förstå mig;)
Här är vad jag har kommit på så här långt:
drit - skit
brus - läsk
bare hyggelig - varsågod
morsomt
kosligt
akkurat -precis
kylling - kyckling
trenger - behöa
sulten - hungrig
ha de - typ hejdå
is - glass

unnskylde - ursäkta
agurk - gurka
spise - äta
saus - sås

This is what I got so far.


En händelsefull helg

I fredags skulle jag bara ta de lugnt och Julia jobbade så de slöt med att jag satt och höll henne sällskap i över 2 timmar. Så skönt att bara sitta där och tänka, och bara ta de lugnt.
I lördags förmiddag satt jag hemma och pluggade och sedan var jag och hämtade upp Julia när hon lsutade jobba vid kl 17. Sedan drog vi direkt vidare bort på Grünnerlokka, till Fabrikken och mötte upp Pierlo och hans vänner. De var ölfestival och ölfantaster som vi är, eller inte... så var de bara att ta sig fram till baren och beställa in kvällens första öl. Efter några händelserika timmar bar de av till en irländsk pub för att se Frankrike möta Nya Zeeland i rugby. Och vi som aldrig har sett rugby förut förstod ju inte så mycket, pch jag tyckte iaf att de var en rätt värdelös sport. Men men var bara att försöka se intresserad ut...
Sedan gick vi tillbaka till ölfestivalen som unde rtiden vi var borta hade förvandlats till en ungdomsfest med fylla. De skulle egentligen  ha vart öppet till klockan 3 men då ölen tog slut, (smått pinsamt) strax efter 24 så var de bara att stänga till och vi började då att dra oss hemåt. Julia gick hem då jag sa att jag bara skulle hem och sova. Men de gick itne riktigt som planerat, men de är ju som vanligt i den här stan. Jag, Angelique och Lisa hade skojat lite med fransmännen i torsdags och nu skulle dom tydligen ta sin hämnd genom att tvinga mig att spela "le gros poulée" i mitt rum. Så de var inte mycket att göra och inte förrens kl. 3 blev jag av med dom. Så jobbiga, ska bli skönt när dom åker i morgon.
Igår blev de en lång sovmorgon till 11 och sedan upp och äta frukost. Strax efter 12 kom Julia och jag lagade en väldigt avancerad lunch till henne, snabbmakaroner och stekt falukorv. Mätta bar de sedan av mot Vippetangen. Dör ifrån, efter lite problem med biljetterna, hmmm... så tog vi båten som går mellan dom sex öarna som ligger söder om Oslo. Men då vi tyckte så mycket om att åka båt, gick vi bara av på en ö, Lindøya. Där gick vi runt en timme och åt vår medtagna fika:) Sedan åkte vi vidare tillbaka. Riktigt härlig båttur och vi hade så enormt tur med vädret. Sedan gick vi tillbaka till min lägenhet och lagade någon sorts potatisgratäng, mitt egete recept, stolt:P
Vi satte oss bekvämt på golvet framför min dator och såg på min nyinköpta film "Step up". Verkligen värd att se, jätte bra och även lite sorglig ibland;)
Idag efter jobbet var jag och Julia på en shoppingrunda. Efter att först ha ätit min medtagna middag, (tredje gången på två dagar nu) drog vi runt bland affärerna, dock lite smått förvirrade som vanligt. 4 timmar senare, lite fattigare och med enormt ont i fötterna anlände jag hem runt 22. Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova, imorrn är de jobb igen. Men först den vanliga pratstunden med pappa på väg till jobbet, jätte kul att de finns någon som hör av sig iaf.
Sov gott!



 Havet

 Båten vi åkte med



 


Kanelbullensdag



Idag är de kanelbullensdag och de firade jag och Julia. Blev dock bara en kanelbulle och en annan sort, så 7-eleven bara hade en kanelbulle kvar. Men men, så blir de när man kommer på sånt sent. Men firade iaf lite svenska traditioner.
Fick precis reda på att Sofie och Ela har fått lägenhet, så snart blir de ännu mer sällskap här. Och sen får vi se hur de blir Josefin:)
Började kvällen med vin och ost kväll med Pierlo och hans vänner. Men blir lugnt som vanligt, då man ska upp och jobba imorgon som vanligt. Pierlo har tvingat mig att lära mig franska fram till jul så de är väl bara att börja plugga då. Och sen har man blivit med tvingad på ölfest och rugbymatch på lördag, ska bli spännande att se hur de är.
Men nu ska jag och Julia gå och äta äkta fransk sen middag.

Ja säger då de, det blir aldrig som man tänk sig

Ja, igår kväll skulle jag och Julia laga mat tillsammans i min lägenhet, men som vanligt går de aldrig som planerat när vi ska göra något. Kvällen slutade med en sen middag a la France och sedan var vi med Pierlo och hans fyra franska vänner som är här på besök, och lekte en fransk dricklek, "gros poulée". Var faktiskt rätt kul, men amn tog de lugnt då man skulle gå upp kl. 6.00 idag. Fick iaf smaka den franska drycken "Ricard" som man dricker med vatten och is. Jag och Julia påpekade dock att i Sverige blandar man då inte ut med vatten, utan man dricker rent, så de så.... ;)
Men iaf, leken går ut på att man ska slå en tärning och sedan händer olika saker beroende på vilken summa man får. T ex om man får två lika siffror ska man ge bort antalet drinkar till valfri/valfria person/personner. Blir summan fyra så ska alla ta sig på näsan och den som är sist får dricka. Om summan blir tio ska alla skåla och dricka. Blir summan sju eller nio, så ska personen som sitter före respektive efter en dricka. Får man en trea ska den som är "gros poulée" eller "den store kyllingen" dricka. Och "den store kyllingen" blir man om man slår en etta och en tvåa. Och då sjunger alla andra och gör en massa ljud. Detta är i de stora hela poängen av leken. Rätt kul, men man blir fort och lätt väldigt full om man inte är som jag och små fuskar:P
Efter detta hade jag och Julia ett litet snack om livet hemma på ön och om vår resa. Du ska veta vännen att jag står verkligen bakom dig och du kan alltid prata med mig och är alltid välkommen i vår lägenhet!

Tillbaka

Ja då var man tillbaka i Oslo igen då. Blandade känslor. Vill så gäran vara på Gotland, men är bara att kämpa på. Är inte så länge kvar och snart får man ju en massa besök.
Hade jätte trevligt på Gotland, trots att de blev ett himla farande och väldigt lite sömn, men de får man ta.
Hade en jätte trevlig fredag kväll vännen, hoppas vi kan göra om de snart igen. Och hoppas du kan komma hit och hälsa på också, skulle vara jätte kul.
Sara, var jätte kul att få träffa dig och lillen igen och nu dröjer de inte länge förrän ni kommer hit:D Han hade ju inte glömt bort mig helt iaf.
Sofie, vem äger på dansgolvet om inte vi, haha och fina på bild blir vi också;)

Kul att får träffa farmor och se att hon mår lite bättre nu iaf.
Och familjen, trots att de inte blev så mycket tid för allt mitt farande, så var de kul att se er och skönt att de gick bra för mamma med operationen. Lovar att de blir mer tid med er nästa gång. Nu är de ju mindre än 3 veckor till brorsan kommer och hälsar på. Får se vad vi kan ta och hitta på.

Kom tillbaka till Oslo igår morse vid 6 och sen var de hem och lämna packningen och sova en snabbis och sen iväg och jobba. Kvällen spenderade jag med Charlotte som var på besök hos Julia. Visade mitt rum för henne och sedan blev de en snabb fika på Julias jobb innan Charlotte tog taxi till busstationen. Hoppas att du hittade fram vännen!

Nej nu ska jag fixa lite på mitt rum och snart kommer Julia och vi ska laga mat.
Ha de!

RSS 2.0