O.C

Eftersom man är lite efter sin tid och aldrig haft mer än 1:an, 2:an och 4:an att se på, så har jag nu fastnat för O.C. Helt sjukt bra serie. Så nu är man fast. Sitter och ser fast klockan är allt för mycket. Imorgon blir de upp och plugga igen. Måste verkligen komma ifatt innan jobbet börjar. Nej nu börjar de närma sig sängdags.


Melodifestivalen 2008

Helt klart bäst i år är ju komikern Björn Gustafsson. Herregud, om man ändå kunde skicka honom till finalen.
Se och njut

Hemma igen

Då var man tillbaka på ön igen. Haft en trevlig helg. I lördags vart de utgång. Var lite segt i början men de blev bättre. Dock har man ju gått och blivit lite sjuk så man orkade inte riktigt hänga med hela kvällen:(
Igår bar de av hemåt igen med tåg, som denna gången var försenat 53 minuter. Då gäller de att man reser med lite marginal (självklart gjorde vi de:), man börjar ju bli rätt bra på att åka tåg och buss). Sedan var de bara en båtfärd kvar innan man var tillbaka på ön. Träffade Kristian på båten som livade upp stämningen lite.
Väl i hamn fick man testa att köra högerstyrd bil för första gången. Vet inte vem som var mest nervös, jag eller passageraren ;) haha... nej men de var rätt lugnt, klarade ju t o m att växla där på slutet. Inte lätt när man ska tänka sådär tvärtom liksom...

Idag har jag tvättat lite och sen ringde farmor och sa att maten var klar så nu har man vart och blivit fodrad. Hon är för snäll.
Mamma och pappa har nu bestämt sig. På torsdag morgon åker dom tillsammans med lillebror till Barcelona, medans jag blir kvar här hemma ensam. Jaja, får väl ta och tvinga dit någon en annan gång.


Linköping

Då befann man sig i Linköping och hälsar på Anna. Kom fram bra igår med tåget trots en mindre försening på 25 minuter.
Idag har vi vart ute och shoppat lite. Sedan gått runt lite och sett på staden och på Annas skola.
Ikväll blir de utgång. Får se vad planen blir. Men först blir de Melodifestival:)

Nikon D40x

Sedan igår är man nu stolt ägare av denna skönhet ;)



JOBB!

Efter nästan 2 månader längtan så har jag äntligen fått heltidsjobb:D Så från den 10 mars till slutet av augusti så hittar ni mig på Turistbyrån nere i Visbyhamn. Jippi! Så enormt glad. Men nu är de tillbaka till verkligheten, här ska pluggas.

Där när man behöver

De är skönt att veta att vännerna verkligen finns där när man behöver dem. Josefins kväll blev väl lite längre än planerat. Verkligen jätte glad för att du ställde upp vännen, behövde verkligen prata av mig lite. Och med dig kan man ju prata om precis allt;) Men en del kanske de är bäst om vi inte nämner för andra, haha...Risken är nog rätt stor att dom tror vi är helt galna, hehe
Kunde iaf somna klokt igår och tankarna snurrar inte riktigt lika mycket idag, skönt. Ska försöka pluga klart affärsengelskan och sen städa lite och sen kommer mamma in en sväng. Och så måste de väl packas också, för imorgon bär de av till Linköping och hälsa på Anna:)

Lycka

Tänk att man kan bli så glad bara av att ha någon att prata med. Även om personen nu är lite onödigt långt bort.

Let's dance

Satt precis och kollade på tv4.se på Let's dance klipp. Har ju lyckats missa en massa av mitt favorit program.
Helt sjukt vad bra Richard & Ciccis Paso doble var. Har aldrig vart så förtjust i den dansen men efter att ha sett deras dans, shit alltså..
Och mat-Tina hon slår ju alla med hästlängder. Jissus, vem hade kunnat ana att hon var så bra på att dansa. Bäst är ju helt klart  hennes samba och cha-cha-cha. Tänk om man har kunnat dansa så!
http://www.tv4.se/player/categories.aspx?treeId=33003 Gå in och se själva...

Pist Of & Buzz

I fredags var de inflyttningsfest hos Kristian och Linn. Sedan bar de av ner till Hp där Pist Of spelade. Faktiskt riktigt bra. Men blev en väldigt nykter kväll då man som sagt jobbade på lördagen.
Igår vart de ju Melodifestival hemma hos Sofie. Och de som egentligen skulle ha blivit revansch, blev ännu några förluster i Buzz. Och inte kan jag skylla på spriten den här gången, rackarns. Sedan vart de tjejsnack för hela slanten, fram till halv tre på morgonen då de bar av hem.
Idag har vart en lugn dag. Var och fikade med Charlotte, Julia och Ela innan dom skulle med båten tillbaka till Oslo. Förutom Charlotte då som har kommit tillbaka till ön. Iaf ett tag.
Pratat med Josefin ikväll. Var ett tag sen, blir alldeles för sällan. Och så har man fått oväntat sms från oväntat håll ;P

Datorn fixad

Jadå var datorn igång igen. Stort tack till min hyresvärd som har lagt ner så mycket tid på den!

Idag har jag jobbat och ikväll blir de Melodifestivalen för hela slanten. Ska hem till Sofie och vi ska se på festivalen och sen ska jag ha revansch i Buzz :)

Happy Valentine

Jaja, lite sådär en dag efter. Men vad gör man när datorn kraschar?! Inte mycket att göra åt. Tur att man har en supersnäll hyresvärd som ska fixa datorn. Så imorgon ska den vara klar.
Så min alla hjärtansdag vart väl sådär. Liksom inte så kul att sitta helt själv med en kraschad dator. Försökte ju får tag i en viss norsk gutt som dock var på träning. Men men, får väl se om de går att få tag i honom ikväll.
Och Sara som då får besök över helgen, de du... Haha, får väl spendera helgen själv ja... Haha, nej ikväll blir de inflyttningsfest hos Kristian och eventuell utgång. Och imorgon är de jobb 10-13. Sen får vi se vad helgen har att erbjuda.

Melodifestivalen

Igår var de dags. Årets första deltävling i melodifestivelen gick av stampeln. Satt hemmma hos Sofie tillsammans med Sara bänkade framför TV med allt möjligt gott, t ex chips, ostbågar och kladdkaka, mums:)
Och vad säger man om första deltävlingen?! Ja, hade ju inte tippat (snarare hoppats att) Christer Sjögren skulle gå vidare till final. Festivalens högdpunkt var ju dock tveklöst komikern Björn Gustavsson. Skrattade rejält när han körde låten och sedan läste sin fina dikt:
 
Vad är kärlek?
när de bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
när du fnissar som en liten flicka
när man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high
när all oro är som bortblåst och försvunnen
när Simba återvänder i lejonkungen
när man bara drar replik för att slippa krångla
min pappa är rik, vill du hångla?
om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut
de har egentligen inte hit och göra de är bara en grej man kan göra
när jag dansat med elin en sommar natt lång 
och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
när Elin sa att jag var den vackraste som finns
såg in i mina ögon och kräcktes på mina jeans
våga styr som en kapten
våga fall som ett löv
våga chansa och se hur de går
vad är fegt, var är mod
what is love
baby don't hurt me, don't hurt me no more

När festivalen sedan var slut var de dags att spela buzz och sing star. Kan väl inte riktigt påstå att buzz gick så bra, men då ska man veta att Sara och Sofie gick ihop emot mig och då gick de som de gick. Men när de var dags för sing star så fick dom stå tillbaka;) Sara lyckades dock vinna i Mauro Scocco's "Sarah". Sofie och jag låg dubbelvickta när Sara tog i i refrängerna, haha. Har dock inte sagt att hon var dålig..
Sedan blev de några klara segrar och var så nära att slå Sofie i hennes topp låt, men med lite fusk (som resulterade i ett ärr på ärret) så vann och tillslut med 30 poäng.

Sedan drog jag och Sofie vidare ut till Hamnplan. Var rätt dåligt drag, men vi gjorde de bästa av de. Men tack som tusan vännen för att du ställde upp och ville göra de för mig. Trots att de kanske inte var en så smart idé.

 Danssteget som jag och Sofie körde på Hamnplan ;P och även den vanliga kebaben!

Leo 2 år



                                       image142

Igår vart de barnkalas för hela slanten. "Lilla" Leo blev 2 år. Kan inte förstå att de har gått så fort. Är verkligen glad över att jag får se hela hans utveckling och man ser verkligen hur fort de går. Söt ungen har ju börjat prata en massa nu, en riktig liten papegoja har han blivit:D
Smälter ju verkligen när han börjar, som när någon sak eller för den delen han själv ramlar, så säger han "amlra". Och om något nu skulle försvinna (som de dock sällan gör när jag och Sara är i farten, vi har full koll på allt, eller? :S ), så tar han upp händerna och säger "Botta". Om han ger en något ätbart och han anser att man är för seg, så säger munn. Så då är de bara att lyssna och äta upp:D Han är så ursöt.
Full fart var de hela dagen igår. Vem kunde veta att de skulle vara så kul med såpbubblor? Blev en massa presenter, en del mer intressanta en andra och är som intressanta är de bara att kasta bort dom, som t ex kläder... En massa ätbart blev de också. Så nu ser vi fram emot nästa år, då han blir 3 ;)

Helgen över:(

Helgen har varit toppen! Alltid kul att komma iväg med bästa vännen. Och som vanligt händer de en massa dumt när vi är i farten, hehe.
Lördagens fest blev inte riktigt lika nykter som planerat. Sara tyckte inte om sitt vin och vad gör man? Klart man är snäll och dricker upp flaskan, eller inte riktigt hela... Jaja, sen bar de iväg till La Scala. Riktigt bra drag faktiskt, och vi var lugnt hetast på dansgolvet ;P Jaja, var en toppen kväll och slutade ju ännu bättre för båda två:D
Gårdagen var lite värre. Sjukt trött och sliten efter inte alltför många timmars sömn. Så blev en dag men film, och sedan båten hem. Sömnade den sista timmen, så Sara stackaren fick ju sitta själv :$
Nu har en ny vecka börjat, får se vad den har att erbjuda. Blir iaf barnkalas på torsdag:D och troligtvis utgång i helgen. Får se om jag hinner hem till Hejde en sväng också..

Oskarshamn

Efter en lite gungig resa så var man framme i Oskarshamn. Igår var Sara, Leo och jag och såg på Saras barndomshus i Plittorp. Jättefint var de och kul att bli guidad. Sedan var de dags att ta släktfoto med fem generationer. Och mäster fotograf blev man allt:D
Sedan blev de pizza på kvällen och sen var de dags att säga hejdå till Leo, Saras mamma och Saras mormor, för de var dags för dom att åka tillbaka till Gotland. På kvällen var jag och Sara och såg på hockey, Oskarshamn IK - Björklöven. Blev dock tyvärr förlust för Oskarshamn..
Sedan blev de att åka till affären och köpa lite snacks (Brämhultsjuice, vindruvor och glass) och sedan bar de av hem för att se på film. Tre stycken hann vi med trots att de två sista inte riktigt var min smak (skräckisar, huh)..
Idag har vi varit på Ikea, bev dock inte så mycket shoppat då en del saker var slut, andra var förstörda, andra fel storlek.. Men men, lite nytt blev de iaf. Men sen blir de att släpa då vi inte ska ha med oss bilen hem.
Ikväll blir de fest, men dock en nykter en för mig då jag har halva min penicillinkur kvar:( Men hoppas att de blir kul ändå...


RSS 2.0