Staden

Blev nästan en heldag i staden idag. Hjälpte farmor att handla lite kläder, fixade en massa ärenden och beställde julklappar till familjen.
Sedan var Sara och Leo över en liten stund.
Har även skickat iväg en himla masa jobbansökningar till Oslo, så nu hoppas vi att någon nappar så man har job när man kommer dit, skulle vara riktigt skönt. Behöver ju ha lön fort för att julbudgeten skall hålla :)

Topshop

Tog en liten paus från studierna och var inne och kollade på Topshop hemsida. Hittade mycket fint, bland annat denna cardigan och blusen. Får se om vi kan hitta något mer, sen kanske man skall slänga iväg en beställning :)



Bullboden

Var nere en snabb sväng i Klinte och åt lunch med Sara på Bullboden. Riktigt smarrigt, blev köttbullemacka och cheesecake, kan de bli bättre?
Nu är de hem till studierna igen. Vissa dagar undrar man hur man tänkte, men de är värt de. Kommer ju "slippa" 1 termin när jag börjar studera sen. Så nu är de bara att gräva ner huvudet i Engelska boken, engelsk grammatik står på listan idag, härligt..

Grattis brorsan

Idag är de lillbrorsans 16 års dag. Börjar bli stor den lilla skiten, haha..
Var uppe 6.20 idag och var ute och sjöng så vackert för honom, fick några presenter sen var de iväg till jobb för föräldrarna, skolan för Kalle och en annan, "Arbetssökande" som man är, så var de tillbaka till sängen :) Ibland rä de härligt att vara arbetslös.

Söndagsmiddag

Igår höll vi på i köket. Fick äntligen in skåp och köksbordet. Fick ju en trevlig vattenläcka i början av augusti och de tar sin lilla tid att fixa allt. Men nu börjar de så smått bli klart.
På eftermiddagen kom Sara o Leo hit. Gjorde chokladbollar och sen blev vi ansvariga för att göra "söndagssteken", porterstek. Har aldrig gjort de förr, men jag kan stolt säga att vi var riktigt bra på de.
Sedan bar de av hem till Sara där en inte alltför glad överrraskning väntade... Sedan blev de skräckfilm och grönsaker med dipp. Kan ju erkänna att jag låg nerkrupen i soffan, ibland med en hund bredvid mig och höll för ögonen varje gång de blev läskigt. Skräckfilm = inte min grej, har verkligen inte nerver till de..
Idag blir de lite plugg innan jag skall hämta brorsan vid skolan. Skall fixas middag då vi firar lillebror som fyller 16 imorgon. Faktiskt lite kul att jag inte hittade boende i Oslo tidigare så man fick vara kvar hemma och fira bror och se honom övningsköra för första gången :)
Men Oslo blir de, åker den 10:e november. Bra planering, den 22:a skall jag till London, är nog jätte många som vill anställa mig då, haha. Och så vill jag ju vara ledig över jul. Gäller att hitta något som har stängt över jul, hmm...

Stockholm, Uppsala, Oslo..

Sitter och förösker plugga, med betoning på försöker. Motivationen finns inte riktigt där, så då hamnar man här istället.
Sedan jag slutade jobba den 28:e känns de som mycket tid har ängnats framför datorn till att söka jobb, boende och plugga. Men n uäntligen har jag fått boende och i helgen bär de av till Oslo över dagen för att skriva kontrakt, skall även hinna med att hälsa på Josefin som flyttar till Stockholm idag eller imorgon eller övermorgon, ja när hon har bestämt sig helt enkelt ;) Och så blir de att hälsa på kusin och Mysan i Uppsala. Älskar den staden, längtar till att börja plugga så man själv kan få bo där.
Jaja, nu ska jag ta och göra någon nytta, men först blir de Will & Grace

RSS 2.0