Inte längre helt arbetslös:D

Som jag har längtat på denna dag. Helt sjukt hur rastlös man kan bli. Nog för att de bara handlar om en dag i veckan, men de är en början. Och kul att do mvill ha tillbaka mig, är ju 3 år sedan jag jobbade där och så ringer chefen och undrar om man är intressrad av jobb! Så ikväll bli de väl att små fira i min ensamhet. Man är ju sjuk så inte allt för mycket energi. Har iaf fått penicillin så man ska väl snart bli bra. Kul att man var trött och så får man medicin som gör att man blir trött och illamående, jippi.. Jaja, ska väl försöka orka packa också för imorgon bär de av till Oskarshamn.


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Sara att skriva sju sanningar om mig själv...

1♦ Jag är lat. Får jag välja mellan en tur till gymmet eller soffan är svaret självklart.

2♦ Jag har svårt att ta motgångar.

3♦ När jag mår dåligt ska alla veta de och tycka synd om mig. Smått patetiskt, jag vet

4♦ Jag är riktigt dålig tränad. "Men jag lovar jag ska börja träna nu", hur många gånger har man inte kört den?!

5♦  Jag snålar/slösar. Kommer ett tillfälligt uppsving i ekonomin, då jäklar kan jag spendera...

6♦ Jag är är rädd för att ta kontakt med nya männikor, men jag gör de ändå

7♦ Något jag väldigt gärna vill just nu är att hitta någon att tycka om och som tycker om mig.

Nu utmanar jag följande: Sofia, Daniela, Julia, Sofie, Moa, Boel och Josefin.


  • Länka till den som utmanat dig.
  • Berätta sju sanningar om dig själv.
  • Utmana sju personer.
  • Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

  • Munken

    Igår var jag, Sofie, Malin och Sara och åt mat på Munken. Riktigt trevligt faktiskt och sen fortsatte festandet hela kvällen. Träffade min kusin Josefine på krogen. Andra gången vi festar tillsammans bara, men vi har jäkligt kul tillsammans. Men nu åker hon snart igen, fått jobb på Teneriffa, inte alls avundsjuk, nej.....
    Jaja, kom hem kl.4 med riktigt ont i fötterna och inte var de mycket bättre imorse. Vart en rätt tung dag.. Så nu ska jag snart gå och lägga mig för imorogn blir de upp tidigt då man äntligen ska pallra sig till doktorn. Känns som en förkylning på 8 veckor kanske är lite för mycket. Får se vad läkaren säger, men gissar på mykoplasma och då blir de penicillin. Jippi, men vad gör man. Hoppas man blir bättre, för på torsdag bär de av med bästa vännen till Oskarshamn. Blir en helg full av släktträff (dock inte min släkt), hockeymatch, Ikea och fest. Ska bli riktigt kul..

    Pinsamt..

    Ibland undrar man vad de är för sport man ser på. Skulle skämmas om jag var dom. Jag hoppas dom är stolta över sitt beteende. Pinsamt att vuxna kan göra så.

    ,


    Livet efter Oslo

    Nu har de snart gått en månad sedan jag flyttade tillbaka till ön och jag börjar så smått komma iordning i min nya bostad. Och kan faktiskt säga att jag ångrar verkligen itne att jag flyttade tillbaka.
    Men än så länge har man ju inte fårr något jobb och då gäller de att fylla dagarna med något annat, som t ex plugga matte C med Jeili. Men ingen kan påstå att vi har tråkigt, blir många glada skratt, så vi ska nog klara oss igen de återstående 9 veckorna av kursen också. Sen så pluggar man ju en del själv. Är snart klar med datakörkortet, endast två prov kvar. Och så har man blivit antagen till två distanskurser i vår; affärsengelska och Photoshop. Ser verkligen fram emot båda två.
    Sen har man hunnit med att se några hockey matchen och fler blir de. Verkligen något som jag saknade i Oslo.
    Och sen har man ju fått en extra att föda några dagar i veckan, men de är väldigt trevligt med sällskap. Och god mat blir de, eller hur?!
    Ja vad gör man mer, jo självklart söker man jobb och så umgås man ännumer med vänner. Var hos Sara och Leo i Levide igår och de blev pizzakväll. Riktigt kul att vi kan umgås igen. Och Leo börjar bli så stor, snart dags för 2 års kalas. Och nu har han lärt sig säga Hanna, så fort han ser mig så börjar de och igår när han skulle sova hörde jag hur han låg och ropade efter mig. Då kan jag säga att hjärtat smälter. Han är ju så enormt söt!
    Så nu är de bara att hoppas att våren fortsätter med många trevliga kväller med vänner, plugg, forthoppningsvis snart ett jobb och kanske börja träna klokt. Får väl se vad vi hittar på. Och några resor ska man självklart hinna med. Blir Oskarshamn med Sara, Leo och saras mamma, då blir de shopping på Ikea, utgång och hockey. Sedan åker jag och Johan och hälser på Anna i Linköping i februari. Och sedan kanske de hinns med en vecka utomlands med Josefine med lite tur. Malta kanske?!
    Så förhoppningsvis har jag en toppen vår att se fram emot. Men kom ihåg att jag tänker på er i Oslo och saknar er! Och ses  vi inte innan så ses vi 17 maj! Då blir de fest i Oslo, de kan jag lova:D

    Fullproppad dag

    Dagen har varit full av händelser. Blev först en snabb shoppingtur, sedan träning med Sofie. Och tro de eller ej, men vi var faktiskt inte sämst av alla:) Och imorgon blir de nya tag, då Fär de dags att testa på ett nytt pass:) Ser vi fram emot.
    Ikväll har Jeili varit här och jag har hjälpt henne med matte C. Faktiskt en trevlig kväll full av te, choklad och många skratt. Och visste ni att "femman är faktiskt väldigt fin", haha, Den va bra de Båten:D

    "Friendship" by Josefin Anrog

    A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying:
    Damn, we screwed up!


    Så sant vännen och jag vet att du alltid skulle sitta där tillsammans med mig:D

    Summering av Oslo

    De har nu gått fem månader sedan jag flyttade till Oslo och nu har jag återvänt till Gotland. Under mina fyra månader i Oslo har jag hunnit med mycket. Första tiden var bland de tuffaste jag någonsin har gjort. Men tiden har gjort mig stark och i slutändan är jag glad att jag gjorde de.

    Första tre veckorna var väldigt ensamma, men sedan fick jag besök av Julia och då började de hända grejer, haha.
    Vi lyckades med konststycket att bli bjudna på middag av ett engelskt oljebolag.... Hade de hänt på Gotland?! Aldrig...

    Jag lyckades gå på pub direkt efter jobbet, vilket resulterade i gympaskor på krogen... hmm..

    Har även lyckats med en arbetsskada. Men hallå, hur lätt är de inte att missa lite och träffa tummen istället?

    Har även varit på Oslo's svar på Sea Side, Mosquito, blev dock positivt överraskad... Men kom igen, jag skulle inte gå dit igen...

    Jag har druckit cosmopolitan som blivit skackade i en termos. Vadå, har man inget bättre alternativ när de blir lite miss i kommunikationen, så varför inte?!

    Jag har lyckats skämma ut mig inför en känd svensk artist... Didn't see that coming

    Så otroligt mycket har jag fått vara med om och jag inte någonstans att jag åkte. De är något som jag kommer ha med mig hela livet.

    Citat från lägenheten:
    Helge " Fucked up". Har aldrig hört någon använda de uttrycken så ofta, haha
    Adrien "Thingee" Ja, vet man inte vad de heter så får man väl komma på ett ord för alla ord man inte kommer ihåg
    Pierlo "Takk så mykke" Men en tillgjord röst han anser låta som svenska tjejer..
    Angelique "No problem" Vilka problem man än kommer med, så löser do msig alltid


    Berlin

    Då var helgen över. Åkte till Berlin i fredags och fick ett varmt välkomnande av Svenja och hennes familj. Lördagen ägnade vid åt sightseeing. Har vart runt och sett en massa.
    Såg de resterande 1,3 km av Berlinmuren, "den flytande tidens klocka", minneskyrkan, Brandenburger Tor, Riksdagshuset och mycket annat.
        Jag trodde iaf att muren var tjockare än så här..
                                         
      Här runt gick muren och hela muren är fortfarande utmärkt i marken hur den gick.
      I kupolen i Riksdagshuset och Brandenburger Tor

     Monument för minnet av judarna som dog i andra världskriget.

       "Den flytande tidens klocka" och ett monument som står på shoppinggatan.

    På kvällen kom en av Svenjas vänninor över och vi spelade olika sällskapsspel. Jag lyckades vinna i Deutschlandreise (och jag som kan typ 7 städer i tyskland) och i ett nytt korspel jag aldrig har gjort förut! Lite förvånad över min framgång.
    I söndags var de lite shopping och sedan såg vi en film innan de var dags att åka till flyget.
    Har varit en trevlig helg, men jag är glad över att vara hemma igen.


    Snart bär de av

    Imorgon bitti är de dags. Då börjar min nästan dags långa resa till Berlin. Ser verkligen fram emot den här helgen. Ska bli riktigt trevligt. Sen bär de av tillbaka till vardagen här hemma med arbetssökande. Men först ska jag iväg och ha lite kul och hälsa på en vännina.

    "50 first dates"

    Enormt fin film, som verkligen visar att kärleken kan övervinna allt

    Nyårsafton

    Igår va då 2007 sista dag och de skulle ju firas precis som vanligt. Började dagen tidigt och jag och Johan var på förmiddagen hemma i Hejde och hämtade bord och stolar som vi skulle låna in till lägenheten. Resten av dagen följdes av dukning, handla och laga mat. Sedan klockan 19 drog middagen igång och hela 16 stycken samlades i Johans lilla tvåa. Var en väldigt trevlig kväll.
    Strax efter klockan 23 drog vi ner till hamnen, där vi firade in de nya året i goda vänners sällskap. Blev en flaska mousserande och även annat traditionsenligt :) Så enormt kul att få dela den här kvällen med dig!
     Min fina dukning :)

     

      
     Hamnen, strax innan tolvslaget

    Idag har man mest tagit de lugnt. Var hos Johan och hjälpte honom städa och sen var vi hemförbi med borde och stolarna. Ikväll har de blivit lite filmtittande. Imorgon blir de jobbsökande, uppackning, shopping och besök.


    RSS 2.0