Mitt rum!

Efter mycket strul och ändringar och problem så har jag äntligen fått någonstans att bo. Ledsen för att allt blev så konstigt vännen. Hoppas du kan komma hit ändå!

Och förlåt nått enormt! Är verkligen inte meningen att låta allt detta gå ut över dig. Du betyder mycket för mig och har ställt upp hela vägen. Du har varit ett enormt stöd och förtjänar verkligen inte mitt gnäll. Förlåt för allt. Hoppas att jag inte har förstört allt nu. Hör av dig vännen, du vet vem du är.

Och Sara, nu är de bara att komma och hälsa på. Nu har jag ett rum:) Har pratat med dom också, inget probelm med ett barn på 1½ år som bor där ett tag. Så de är bara att beställa biljetten:)

Förresten om någon skulle vilja följa med en Oslobo (jag) och se Takida spela i Helsingborg den 3 november så hör gärna av er!

Det blir aldrig som man tänkt sig

Och när man trodde att allt hade löst sig, då slår de tillbaka mot en. Igår kväll runt kl. 22 fick jag ett telefonsamtal från odm som vi hade fått lägenhet hos som sa att vi inte kunde bo där för att de andra två studenterna inte ville bo i ett kollktiv och hyresvärden vågade tydligen inte bestämma över sin egen lägenhet. Så nu står vi här utan lägenhet igen, börjar dock bli van vid känslan att vara bostadslös. Men har några på gång imorgon och hoppas verkligen på de.

Har pratat med Sara idag! Inte hörts av på länge. Saknar henne och Leo så att de gör ont. Är ju bara för underbara och lilla söta Leo stackarn som är sjuk. Men nu vet vi ju vad de är så de ska nog bli bättre. Hoppas verkligen att vi kan fixa så att ni kommer hit och hälsar på. Annars får vi träffas när jag kommer till Gotland. Har bokat en resa nu för att åka hem och hälsa på alla. Ska bli så kul. Fixade biljetterna idag så nu är de bara att vänta!

Nej nu blir det sängen. Ska upp tidigt imorgon. Sov gott

Lägenhet!!!

Äntligen börjar problemen att lösa sig! Idag så fick jag tag i ett stort rum i en lägenhet som blir min och Julias bostad fram till nyår. Helt perfekt. Nyrenoverat, jätte fint stort, helmöblerat, sentralt vid Bogstadveien (shoppinggata mitt i Oslo) och billig hyra. Hur perfekt som helst. Så nu är de bara att komma Julia, nu har vi tak över huvudet!

Känns så skönt och vi har gott om rum så de är bara att komma och hälsa på. Jag har ju min extra säng, så allt är klart.
Har dessutom sett till idag att jag får ledig en dag så jag kan åka hem och hälsa på alla! Ser jag verkligen fram emot. Så då blir de fest!:) Hoppas verkligen att jag hinner träffa alla. Så hör av er om ni vill träffas, nu har ni chansen att slippa ;)

Vad mer kan gå fel, haha

Idag skulle jag gå på en lägenhetsvisning tillsammans med en annan svensk tjej. Först gick vi in i fel lägenhet, som skulle säljas för 2.5 miljoner och vi lyckades då säga att vi var intresserade, smart... Sen när vi hittade till rätt lägenhet, så ringde vi på och ingen svarade. Då ringde vi mobilnumret som stog i annonsen och gissa vad... Den var redan uthyrd. Jaja.. Nya tag imorgon, måste ju gå bättre då.

Efter allt detta så gjorde jag och Lisa pastasallad och gick ut och satte oss i parken och åt kvällsmat.
Imorgon är de tillbaka till en ny arbetsvecka. Känns rätt okej. Börjar ju lära ig jobbet nu iaf.

Fortsatt lägenhetssökande...

Dagarna till Julias ankomst börjar bli få och än har vi ingen lägenhet... Brukar annars vara den planerande typen och skulle väl egentligen haft total panik nu.. Fråga bara Jossan så kan du få flera exempel.
Men men... så är inte fallit den här gången, på något sät måste de ju lösa sig.
Idag har jag inte gjort så mycket, letat lägenhet, vart ute och gått, sett på TV och längtat hem. Vissa dagar är värre än andra... oppas ni vet att jag saknar er som tusan och jag hoppas ni har de bra. Ta hand om er!
Saknar Sara och Leo jätte mycket! Hoppas ni har de bra och att Leo börjar bli frisk nu och att de går bra för dig på jobbet vännen! Du är guld värd, det hoppas jag du vet. Betyder enormt mycket för mig båda två. Kom och hälsa på snart!
image2

Kompis till Oslo:)

Jag som har vart så ensam här. Men nu blir de ändring på de! Julia har bestämt sig för att göra mig sällskap i Oslo fram tills december. Ska bli så kul att du kommer vännen! Vi kommer få så sjukt kul!

Sen sist har de inte hänt så mycket. Jobbar en massa, mycket man ska lära sig i början, men de är kul. För er som inte visste de så jobbar jag på Nye Gastro delikatesse & minimarked. Faktiskt jätte trevligt ställe.
har som sagt känt mig lite ensam och längtat hem, men har fått stöd från familjen oc hfrån Johan. Tack vännen, betyder så otroligt mycket för mig att du tror på mig! Saknar dig och alla andra, hoppad ni kommer och hälsar på. Ni är alltid välkomna.


Första utgången

Igår kväll kom kusin Linus med kompis på blixtvisit till Oslo. Vi tog en sväng ner på stan och tog några drinkar på nån pub. Jätte trevligt och kul och se Oslo by night. Riktigt nice faktiskt..
Resulterade i att man sov till kl. 12 idag. Hu, hemskt.. Avskyr att sova bort halva dagarna. Men men.. Har ju jobbat hela sommaren, sen flyttat och sen börja jobba igen så de kanske inte är så konstigt i alla fall.
Så nu är man i Oslo helt ensam, men med lite tur så får man snart sällskap:)
Ha de bra!

Välkommen till min nya blogg!

image3

RSS 2.0