Börja festa varje dag kanske?!?

Förstår inte att folk har ork att festa, speciellt inte på en måndag. Men men, de är deras business. Har bestämt mig för att försöka att inte bli arg och irriterad. Funderar dock starkt på att anmäla dom. Vet att man kan göra de då kusin Pontus korridor blev anmälda en gång när dom förde för mycket oväsen. Dock inte säker på vad koncekvenserna är.
Skolan idag med två föreläsningar. Jobbade sedan med grammatiken, börjar bli mycket som skall in. Sen var jag och handlade med kusinerna, är jätte kul att handla mat. Kom hem och skulle göra köttfärsbiffar med tzatsiki. Märkte att de inte finns en vitlökspress i köket och vad blir tzatsiki utan vitlök? Just de inte mycket, så de blev ugnspannkaka ikväll. Skall införskaffa en vitlökspress imorgon så blir de tzatsiki för fulla muggar imorgon.
Har legat och läst sedan 18.30, non-stop förutom några pauser. Måste ju stärka ut min för tillfället ömma rygg. Men nästa fredag blir de Ikea och inhandla en 120 säng =) Härligt, har alltid bara haft vanligt 90 säng så de skall bli gött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0