Leo 2 år



                                       image142

Igår vart de barnkalas för hela slanten. "Lilla" Leo blev 2 år. Kan inte förstå att de har gått så fort. Är verkligen glad över att jag får se hela hans utveckling och man ser verkligen hur fort de går. Söt ungen har ju börjat prata en massa nu, en riktig liten papegoja har han blivit:D
Smälter ju verkligen när han börjar, som när någon sak eller för den delen han själv ramlar, så säger han "amlra". Och om något nu skulle försvinna (som de dock sällan gör när jag och Sara är i farten, vi har full koll på allt, eller? :S ), så tar han upp händerna och säger "Botta". Om han ger en något ätbart och han anser att man är för seg, så säger munn. Så då är de bara att lyssna och äta upp:D Han är så ursöt.
Full fart var de hela dagen igår. Vem kunde veta att de skulle vara så kul med såpbubblor? Blev en massa presenter, en del mer intressanta en andra och är som intressanta är de bara att kasta bort dom, som t ex kläder... En massa ätbart blev de också. Så nu ser vi fram emot nästa år, då han blir 3 ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0