Turnéliv

Då var man tillbaka efter helgens turnerande.
Men allt började i fredags när de var after work på Hamnplan för att fira av Palle. Riktigt trevligt. God mat, lite vin, solsken och glatt humör. När de andra sedan begavs ig hemåt stannade jag och Marie kvar. Riktigt kul och träffade väldigt många bekanta ansikten. Och efter några drinkar och ett antal "nej, vi går nog hem nu" så hann klockan ticka iväg till 00.30 innan vi begav oss. Smart med tanke på att helgen var full av turnerande.
Klockan 09.00 i lördags var de samling vid Hamnhotellet och sedan bar de av. Har nog hunnit med ett trettiotal besök den här helgen, en del bättre än andra.
Natten mellan lördag-söndag sov vi på Gumbalde. Var absolut de bästa bemötandet jag vart med om. Fick först gå en mindre promenad och sedan blev vi serverade varmkorv med bröd och mousserande på golfbanan i solskenet. Riktigt behövligt efter en lång dags resande. Sedan bar de av till "hotellet" och där blev de sedan två rätters med vin och levande musik och kvällen avslutades med tävlingar och avec.
Var inte hemma förrens igår klockan 18.30 så de blev en lång helg med 18,5 timmars arbete. Men vad gör de när lönen är betydligt högre än vanligt :D
Idag har vart en rätt trög dag på jobbet. Rätt sliten efter helgen. Höjdpunkterna var dock att kusinen har börjat jobba, efter att ha spenderat våren på Teneriffa, sedan blev man bjuden på lunch på Joda då en arbetskamrat (nämner inga namn) råkade av misstag slänga min lunch i fredags. Sånt som händer, haha, men de löste sig fin fint. Och sedan blev de tårta och bullar till fika då vi hade ett födelsedagsbarn och en som ska sluta, snyft*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0