Kusinträff

Ja då var Cajsa tillbaka i Oslo. VAr ute och gick en promenad ikväll. Jätte skönt att komma ut lite. Promenaden bestod av fönstershopping, killsnack och rondellgång. Toppen helt enkelt.
Annars är allt som vanligt här. Julia har börjat jobba en massa kväll så nu är man ensam igen på kvällarna:( Men imorrn jobbar hon dag så då ligger hon risigt till på kvällen:P
Nu börjar de dra ihop sig inför hemresan. Fick reda på att Anna åker till Gotland de här helgen. Så tråkigt att vi missar varandra, men man vet aldrig ser nu ut som de blir en resa till Linköping i november:D Skulle vara så kul! Många resor får vi hoppas på i höst:)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att ha med sig kusin cajsa på oslos gator och fönstershoppa. Hoppas ni har kul i lusekoffteland önskar vi i smisskröken. Välkommen hem nästa fredag. Kram från oss alla.

2007-09-18 @ 23:18:24
Postat av: Jusse

Tja kusin!
Visste inte att du hade en blogg, pappa skvallra igår, när jag ringde hem. Va trist att du känt dig lite ensam, hoppas allt bara blir bättre o bättre. Själv har jag precis börjat ett nytt jobb, hotell receptionist i Växjö, mycket o lära men kul. Har du vägarna förbi är du alltid välkommen att hälsa på. Kram Jusse

2007-09-19 @ 12:05:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0