Glada miner

Ja man trodde ju ärligt talat att folk skulle bli gladare av att man ska flytta hem igen. Men de var tydligen inte så. Spelar ingen roll för den 21 december bär de av hemåt. Och JAG tycker iaf att de ska bli skönt.
Jag vågade åka och pröva och de var inte min grej. Sånt vet man inte i förväg, men ingen kan säga att jag inte testade iaf.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hallo tjejen, inget mail har man fått från dig, men nu har jag fått reda på denna sida och då ser man att du ska snart hem igen??!!
Jassså, Oslo var inte som du förväntat dig?? MEN lite kul i alla fall!! Du är en erfarenhet rikare och nya vänner som man kan hålla kontakten med även om man inte bor där. Men som du själv noterat, du vågade testa, men det var inte din grej. Så tyvärr Oslo, ni mister en kanontjej, och Gotland vinner tillbaka en.
Hösten ser kul ut i alla fall, du ligger inte på latsidan. Vad kul om du får lägenhet i Visby, har du jobb eller ska du plugga mera??
Göran och jag åker till Gotland på torsdag för att fixa till stugu för vintern. Det är så mysigt med egen stuga. Nog för denna gång, sköt om dig, må bra. kram Ulla

2007-09-11 @ 19:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0